HART VOOR KOFFIE.

De nieuwsgierigheid voor koffie begon tijdens een rondreis door Italië waar kennis werd gemaakt met echte goede koffie. Terug in Nederland besloot ik mij verder te verdiepen in alles wat met koffie te maken heeft. Na het volgen van een aantal trainingen ben ik nu SCAE* gecertificeerd Barista. Graag deel ik mijn  passie voor koffie met anderen. Met veel liefde en enthousiasme bereid ik de lekkerste koffiespecialiteiten op locatie en verwen de gasten met een echte smaakbeleving. Kwaliteit vind ik erg belangrijk. Ik werk altijd met (h)eerlijke eigen gebrande verse koffie van hoge kwaliteit (100% Arabica), gezet met de beste professionele apparatuur. Dat proef je! Naast barista, ben ik voor ieder evenement een uitstekende gastvrouw.

Hart voor koffie beschikt zowel over een Italiaanse Piaggio Ape als een mobiele koffiebar. Hiermee kunnen we op vrijwel iedere locatie onze koffiespecialiteiten verzorgen.

Wij komen bij u op locatie met onze eigen gebrande koffie, gemaakt met onze Giesen koffiebrander. Voor ieder evenement worden de koffiebonen vers gebrand en vervolgens op de aanwezige locatie gebruikt. Daarnaast is het mogelijk om de koffiebonen online te bestellen, bezoek hiervoor onze winkel.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via +31(0)6 12323233.
Zin in de koffiespecialiteiten van Hart voor Koffie gekregen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan, graag komen wij bij u op locatie!

*Speciality Coffee Association of Europe